Sjedište Sarajevo, Bosna i Hercegovina   Branilaca Sarajeva 20   Pon - Pet: 8:00 - 16:00
BA EN

O nama

Misija

Kreiranje i plasman vrhunskih proizvoda i usluga nastalih iz spoja tradicije, iskustva, znanja i inovacija, stremeći pri tom profesionalnoj izvrsnosti, društvenoj odgovornosti, vrhunskim poslovnim rezultatima i održivom razvoju kako organizacije tako i svih zainteresiranih strana.
Biti vodeći regionalni proizvodno-uslužni holding, osebujan, inovativan ali isto tako respektovan i odgovoran u svakom segmentu svoga djelovanja.

Vizija

Vrijednosti

Tradicija – kompanija nastala na bazi iskustava višestoljetne tradicije proizvodnje i usluga u BiH u kombinaciji sa stručnim, sposobnim i pouzdanim menadžmentom.

Znanje – akumuliranje znanja i kontinuirano traganje za novim znanjem osnovni su stub našeg dugogodišnjeg rasta, razvoja i opstanka.

Izvrsnost i kvalitet – u dinamičnoj globalnoj ekonomiji samo najbolji u svom poslu mogu dugoročno opstati.

Inovacija i stalno poboljšanje – najbolji u poslu ne mogu opstati bez novih ideja i tržišta. U modernoj ekonomiji jedina konstanta je promjena.

Odgovornost i integritet – ekonomski uspjeh je gorivo za rast i razvoj našeg društva, ali ako uspjeh bude postignut samo na odgovoran način uz čuvanje integriteta organizacije i svakog pojedinca ponaosob imaće trajnu vrijednost.

Copyright 2019. BADECO ADRIA D.D. SARAJEVO
Sva prava pridržana.